keskiviikko 16. tammikuuta 2008

TERVETULOA TUTUSTUMAAN !

UUTTA,UUTTA,UUTTA,UUTTA!
YLIOPPILAILLE PIENET SIEVÄT KUTSUT SEKÄ KUORET VIIDEN KAPPALEEN SETEISSÄ, SELLOFAANIPUSSIIN PAKATTUINA! Tiedustele hintaa!!!!!!!


Ilmavia, pastellisävyisiä runokorttejani on myynnissä ympäri Suomen korkeatasoisissa sisustus- ja lahjatavaraliikkeissä. Korttini on painettu Suomessa ympäristömerkin saaneessa kirjapainossa ja ne ovat saaneet oman ihailijakuntansa. Lähetän mielelläni yrityksellesi kuvaston, hinnaston ja mallikortteja.Pahoittelen, että teknisistä ongelmista johtuen kortit nro 009 ja siitä eteenpäin ovat väärällä tekstityypillä. Oikean tekstityypin näet alla olevasta pakettipoikien kortista. Digitaalinen muoto vääristää myös korttien värimaailmaa jonkin verran.

Kuvasto- , hinnasto- ja korttitilaukset osoitteesta
magi@phnet.fi

Kotiopettajattaren blogia lukevat voivat tiedustella minulta lähintä myyntipistettä tai tilata kortteja minulta kuvastossa näkyvällä koodinumerolla hintaan 1,0 e/ postikortit ja 2.20e/ avattavat kortit kuorella. Hinnat sis.alv. Tilaukseen lisätään toimitustuskulut.

Muistathan, että korttieni kopiointi tai kuvieni käyttäminen ei ole sallittua ilman lupaani.

Kortit nro 0031,0033 ja 0036 ovat uusimpia postikortteja ja 0019 on uusin avattava hääkorttimalli.

11 kommenttia:

Vilijonkka kirjoitti...

Hauskan kepeitä, iloisen päivän kortteja! Olisi ihanaa olla tuo kakkukahvitteleva rouvanen. Siinä uusi idolini.

Sarppa kirjoitti...

Nämä ovat kyllä upeita kortteja

Hanna kirjoitti...

Aivan ihania nämä sinun korttisi! Tuollaiselle prinsessa vuosia täyttää -kortille olisi käyttöä :)

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Ihania kortteja sinulla,heti pisti silmään se 0011 missä naiset jalkakylvyssä.olen aina unelmoinut että voisin itsekin luoda jotain ja käsillään tekemisen tarve on suuri mutta toteutus ontuu minulla.Nyt olisi haluja tehdä paperimassasta jotain...paperin keräys käynnissä.

Mari kirjoitti...

Laitappas meille Wanhattareen tuollainen esite tulemaan kun ehdit:) Meillä ei vielä ole kortteja valikoimassa, muuta kuin välillä itsetekemiäni rautalanka/vanhatapetti-versioita:)

Mari

Lotta "EnVilsenLoppa" kirjoitti...

I can't understand a thing , but what I see I like . What wonderful , is it postcards ? I like the pictures very much , lovely !!
Thanks for your kind words on my blog !
Lotta

Hallatar kirjoitti...

Aivan walloittavia kortteja! =)
Siulla on taito hallussa. =)

T kirjoitti...

Hei, kyselit kirjankuvittamisesta... Kokoa portfolioon näytteitä erityyppisistä töistäsi ja ota yhteyttä kustantajiin. Heiltä voi kysyä, miten mieluiten toimitaan, lähetätkö työnäytteet (ja teetkö ehkä uusiakin), vai menetkö henkilökohtaisesti kertomaan töistäsi. Vinkkejä voi saada myös kuvittajien sivulta www.kuvitttajat.fi. Myös kaikki suomalaiset kustantajat yhteystietoineen löytyvät netistä. Ja niitä on monia! Onnea matkaan!

Johanna kirjoitti...

Hei!
Löysin sivuillesi ensimmäistä kertaa, avaamme verkkokaupan lähiaikoina ja ajattelin kysäistä, myytkö tuotteitasi verkkokauppiaalle?
Aurinkoisia terveisiä Ikaalisista!

Sara kirjoitti...

Kiva löytää ihanien korttien TEKIJÄ !
Ystävääni ajatellen olin juuri korttisi ostanut...
<3 Sara

Helmiina kirjoitti...

Hei! Olet todella taiteellinen ihminen. Upeasti suunniteltuja ja toteutettuja kortteja! Kiitos, kun kävit sivuillani!